Sarıçam Belediye Başkanı Zenbilcinin Ramazan mesajı

Sarıçam Belediye Başkanı Zenbilcinin Ramazan mesajı


ADANA (A.A) - Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, Ramazan mesajı yayımladı.
     Zenbilci, Ramazan dolayısıyla yayımladığı mesajda sosyal hayatta kaynaşma ve paylaşmanın yoğun olarak yaşandığı, Kuran-ı Kerimin evrensel mesajını anlamak için daha çok okunduğu müstesna bir zaman dilimi olan bir Ramazanın gelişinin tüm İslam alemini sevindirdiğini belirtti.
     Ramazanın dünyanın sayısız nimetleri içinde insanın belli bir süre zarfında bunlardan kendini uzak tutan insanların muhtaçların halini anladığı ve paylaşmayı öğrendiği, rahmet ve bağışlanma mevsimi olduğunu kaydeden Zenbilci, Kuran-ı Kerim iklimine bakarak huzur bulma fırsatı veren Ramazanın hayırlı olmasını diledi.
     Sarıçam Belediyesinin vatandaşların Ramazan heyecanına ortak olmak istediğini ifade eden Zenbilci, şunları kaydetti:
     Bugün, fert ve toplum olarak birbirimizi anlamaya, birbirimize karşı dürüst olmaya, sevgi ve saygı göstermeye, elimizdeki malı, gönlümüzdeki sevgiyi, zihnimizdeki bilgiyi ve duamızı paylaşmaya ihtiyacımız var. Bu sebeple dinle olan sarsılmaz bağını asırlardır sürdüren bir milletin fertleri olarak Kuran-ı Kerimin kuşatıcı mesajları ile manevi dünyamızı inşa edelim. Dayanışma, paylaşma ve kaynaşma ile pekişen kardeşliği derinleştiren ve yaşatan Ramazan vesilesiyle sosyal ve kültürel hayatı canlı bir dönem haline getirelim.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Sarıçam Belediye Başkanı Zenbilcinin Ramazan mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER