Sarıçam Belediye Başkanı Zenbilci esnafı dinledi

Sarıçam Belediye Başkanı Zenbilci esnafı dinledi


ADANA (A.A) - Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, Esnaf Meslek Grupları İstişare ve Değerlendirme toplantısında berberlerin sorunlarını dinledi.
     Zenbilci, Ata İlköğretim Okulunda gerçekleştirilen toplantıda, esnafın sorunlarını dinlemek ve varsa sorunlara çözüm bulmak için bu toplantıyı düzenlediklenini kaydetti.
     Berberlerin esnaflıktaki tecrübelerinden faydalanmak, belediyeyle olan ilişkilerinde de karşılaştıkları sorunları kendilerinden dinlemek ve çözüm üretmek istediklerini belirten Zenbilci, Baklalıdan Beyceli Mahallesine kadar bir yıl içinde genel hizmet sorunlarını çözeceğiz. İmarla ilgili sorunlarımızın çözümü için de Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışma yapılıyor. Oda kısa süre içinde Büyükşehir Belediye Meclisine geleceğine inanıyorum. Ayrıca kayıt dışı çalışan berber esnafının en temel sorunu olan ustalık ve kalfalık belgelerinin olmadığı yönünde şikayetleri de bertaraf etmek için, halk eğitim ve meslek odası ile işbirliği yapacağız. Pazar günü çalışma hususunda da sizlerin dayanışma içine girmeniz gerekiyor diye konuştu.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Sarıçam Belediye Başkanı Zenbilci esnafı dinledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER