Sarıçam Belediyesinden 5 bölgeye 5 engelsiz

Sarıçam Belediyesinden 5 bölgeye 5 engelsiz park


ADANA (A.A) - Sarıçam Belediyesi, Başbakanlık Sosyal Destek (SODES) fonundan aldığı destek ile 5 engelsiz park ve açık hava spor alanı yapıyor.
     Sarıçam Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 2009dan bu yana yapmış olduğu çalışmalarla, yeni imara açılmış alanlardaki yerleşim birimlerine hizmet götürmeye devam eden Sarıçam Belediyesi tarafından, Büyük Baklalı, İncirlik Kemalpaşa, Suluca Acıdere, Buruk İstiklal ve Kürkçüler Dağcı mahallelerine çocuk oyun alanı, spor aletleri ile açık hava spor sahası yapılması için proje hazırlandı.
     Projeler SODES tarafından onaylandığı belirtilirken ilgili protokol önümüzdeki günlerde imzalanacağı vurgulandı.
     Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, Sarıçamın önemli mahalleleri arasında bulunan yerleşim birimlerine 3.5 yıl içinde başta altyapı olmak üzere önemli hizmetler getirmeye çalıştıklarını belirterek, şunları kaydetti:
     Suluca Acıdere ve Karşıyaka mahallelerinin alt yapı hizmetleri tamamlandı. Şuanda yolları yapıyoruz. İncirlikde önemli alt yapı ve yol hizmetimiz oldu. Önümüzdeki bir yıl içinde İncirlikte hizmet almayan yolların tamamını yapacağız. Burukta halkın ayağını çamurdan kurtarmak için önemli bir hizmetimiz oldu. SODES ile dört mahalleye dört park yaptık. Şimdi de eskiden belde olan mahallelere SODES ile 5 adet engelsiz park yaparak hizmette her bölgeye eşit davrandığımızı ortaya koyacağız.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Sarıçam Belediyesinden 5 bölgeye 5 engelsiz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER