Sarıçam Belediyesinden hizmet binası

Sarıçam Belediyesinden hizmet binası


ADANA (A.A) - Adananın en genç metropol ilçesi Sarıçam Belediyesi kamu kurumları için hizmet binası yapmak için girişimlerini hızlandırdı.
     Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, yaklaşık 2 yıl önce gerçekleştirilen proje ve yapılan arsa tahsisinin ardından hizmet binası yapımı için önlerinin açıldığını söyledi.
     Belediye meclisinin kredi kullanma yetkisinin vermesinin ardından İller Bankası Genel Müdürlüğü tarafından da kredinin sağlanması için herhangi bir engelin kalmadığını ifade eden Zenbilci, İçişleri Bakanlığı belediyemizin kredi kabiliyetinin yeterli olduğuna dair verdiği kararla birlikte kredi başvurusunda bulunduk. Kredi tahsisinin ardından ihaleye çıkıyoruz dedi.
     Zenbilci, 29 Mart 2009dan beri ilçeye yakışır bir hizmet binası kazandırmak için yaptığı kararlı ve sabırlı ısrarının neticesini sonunda aldığını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.
     Yapılacak hizmet binasının ilçeye uzun yıllar hizmet verecek kapasitede olacağını dile getiren Zenbilci, 10 bin metre kapalı alana sahip olacak hizmet binası ilçemizin ufkunu açacak, Sarıçam ilçesi ile bütünleşecek ve kent estetiğine uygun olacak sembol binalardan birisini yapmayı amaçlıyoruz. Bu nedenle Osmanlı-Selçuklu mimari tarzında projesi hazırlanan binanın yapımı için gerçekleşecek ihalenin ardından kısa süre içinde inşaatına geçilecek dedi.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Sarıçam Belediyesinden hizmet binası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER