Sarıkamışta öğrencilere bayramlık ayakkabı dağıtıldı

Sarıkamışta öğrencilere bayramlık ayakkabı dağıtıldı


KARS (A.A) - Karsın Sarıkamış ilçesinde öğrencilere bayramlık ayakkabı dağıtıldı.
     Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ayakkabıların Beylikdüzü Belediyesi ile Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gönderildiğini söyledi.
     Ermiş, Beylikdüzü ile Sarıkamışın kardeş ilçe olduğunu belirterek, Her konuda kardeş ilçe olduğumuz Beylikdüzü ile İstanbuldan Sarıkamışa ebedi bir gönül köprüsü kurduk dedi.
     Öğrencilere toplam 650 erkek ve kadın ayakkabısı dağıtıldığını ifade eden Ermiş, şunları kaydetti:
     Kurban Bayramı öncesi Beylikdüzünden gönderilen ayakkabılar, çocuklarımıza tam bir bayram hediyesi oldu. Bizler bu kurduğumuz gönül köprüsüyle çok uzun yıllar, iki yörenin insanları arasında her alanda büyük bir dayanışma olacağını ümit ediyoruz. Çok kısa bir süre önce kardeş ilçe olmamıza rağmen karşılıklı bir çok ziyaretlerimiz oldu. Bu birlikteliğin daha geniş alanlara, kamu kurumları, sivil toplum örgütlerine yayılmasını temenni ediyoruz.
     İsmet Paşa İlköğretim Okul Müdürü Orhan Ekinci de ayakkabıların okullarında dağıtıldığını belirterek, Kurban Bayramında çocukları sevindiren Beylikdüzü Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür etti.
    
     Muhabir: Hüseyin Demirci / Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Sarıkamışta öğrencilere bayramlık ayakkabı dağıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER