Sarıkamış Belediye Başkanı Özbilen:

Sarıkamış Belediye Başkanı Özbilen: -Kurban Bayramında vatandaşların taleplerini karşılamak için yoğun bir tempoyla çalışıyoruz


KARS (A.A) - Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen, Kurban Bayramında vatandaşların taleplerini karşılamak için yoğun bir tempoyla çalışıyoruz dedi.
     Özbilen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, özellikle kurban kesiminden sonra çevrenin kirlenmesini önlemek ve çirkin görüntülerin oluşmaması amacıyla mahallelerde temizlik çalışmalarına büyük önem verdiklerini söyledi. Halk ve çevre sağlığı açısından temizlik işleri ekiplerinin tam kadro görev yaptığını belirten Özbilen, şöyle konuştu:
     Belediye bayram nedeniyle 3 kasap, 20 temizlik görevlisi, 6 kamyon ve 1 kepçe görevlendirildi. Kurban Bayramında vatandaşların taleplerini karşılamak için yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Belediyemize ait kurban kesim yerinde ücretsiz olarak kurbanlık kesimlerimiz devam ediyor. Ayrıca yaptığımız uyarılar sonuç verdi. Mahallerimizdeki cadde ve sokaklar fazla kirletilmedi. Temizlik ekiplerimiz sürekli gezerek, herhangi bir kirliliğe neden olacak atıkları çöp kutularında bekletmeden aldı. Bu nedenle çevremizin temizliğini sürekli kontrol altında tutabildik.
    
     Muhabir: Hüseyin Demirci / Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Sarıkamış Belediye Başkanı Özbilen: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER