Şarkışlada ağaçlandırma çalışmaları

Şarkışlada ağaçlandırma çalışmaları -Kışla köyünde oluşturulacak Kadınlar Hatıra Ormanında 10 bin meşe palamudu ve bin meşe fidanı toprakla buluşacak


SİVAS (A.A) - Şarkışla ilçesine bağlı Kışla köyünde oluşturulacak Kadınlar Hatıra Ormanında 10 bin meşe palamudu ve bin meşe fidanının toprakla buluşturulacağı bildirildi.
     Şarkışla Halk Eğitim Merkezi Müdürü ve Tema Vakfı Temsilcisi Mehmet Bilgiç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yeşil Şarkışla hayalimizin gerçekleşmesi için çok önemli bir adım daha atıyoruz. Bu güzel hizmet, Şarkışla Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, Sivas Orman İşletme Müdürlüğü, Tema Vakfı Ankara Temsilciliği, Tema Vakfı Sivas Temsilciliği ve Şarkışla Kadınlar Derneği işbirliğinde gerçekleşiyor dedi.
     Kışla köyünde oluşturulacak Kadınlar Hatıra Ormanında 10 bin meşe palamudu ve bin meşe fidanının toprakla buluşturulacağını bildiren Bilgiç, Tema Vakfı Ankara Temsilciliğinden 30, Sivas Temsilciliğinden 50 ve Gemerekten 10 kişilik Tema gönüllüsü ilçemize gelerek ağaçlandırma çalışmasına destek verecek. Şarkışlalı hemşehrilerimizden de ağaçlandırma çalışmasına destek vermelerini ve katılım göstermelerini bekliyoruz. Bu amaçla 24 Kasım Cumartesi günü saat 10.30da ilçemiz hükümet konağı önünden ağaçlandırma bölgesine toplu taşıma araçları kaldıracağız diye konuştu.
     Bilgiç, ağaçlandırma çalışmalarına destek veren tüm kurum ve kuruluşlar ile gönüllülere Tema Vakfı adına teşekkür etti.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Şarkışlada ağaçlandırma çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER