Şarkışladan kısa kısa

Şarkışladan kısa kısa -İlçede esnafa hijyen eğitimi verildi


SİVAS (A.A) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) tarafından Şarkışlada ekmek üreten ve satan iş yerlerinin sahiplerine ve çalışanlarına hijyen eğitimi verildi.
     SESOB Başkanı Beşir Köksal, Aşık Veysel Kültür Merkezinde verilen eğitim seminerinde yaptığı konuşmada, esnaftan hijyen eğitimine önem vermelerini istedi.
     İnsan sağlığına önem verdiklerini belirten Köksal, Bu eğitimlerimize katılmayan ve belge almayan esnaflarımıza da ilgili kurumlar tarafından cezai müeyyide uygulanacaktır. Bu nedenle hijyen eğitimlerimize önem veriyoruz dedi.
     Eğitim seminerine, Sivas Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürü Seyit Yıldız, gıda mühendisi Esved Karadağoğlu ve ziraat mühendisi Aygen Ürgüp katıldı. Esnafa, hijyen, gıdadaki zararlı maddeler ve bozulmalar gibi konularda bilgi verildi.
     Eğitimin ardından yapılan sınavda 70 ve üzerinde puan alan esnafa sertifika verileceği belirtildi.
    
     -Öğretmenlerden velilere ziyaret-
    
     Akçakışla Ortaokulunda görev yapan öğretmenler, öğrencilerin ailelerini ziyaret ederek, velilerle görüş alışverişinde bulunuyor.
     Okul müdürü Seyfullah Aydoğan, ziyaretlerin öğrenciler ve veliler üzerinde olumlu sonuçlar ortaya çıkardığını söyledi. Öğretmenlerin veliler ve öğrencilerle iletişiminin başarıda önemli olduğunu vurgulayan Aydoğan, ziyaretlerin devam edeceğini belirtti.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş / Merve Topuz
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Şarkışladan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER