Şarkışladan kısa kısa

Şarkışladan kısa kısa -BBP İlçe Kadın Kolları Başkanı ve beraberindeki üyeler, Kaymakam Gülü ziyaret etti -İlçede yapımı planlanan 300 öğrenci kapasiteli karma öğrenci yurdunun zemin etüt çalışmaları başladı


SİVAS (A.A) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Şarkışla Kadın Kolları Başkanı Nevin Şimşek ve beraberindeki üyeler, Kaymakam Davut Gülü ziyaret etti.
     Gül, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Şarkışla gibi bir yerde görev yapmak benim için şans ve gurur verici dedi. Şarkışla halkından oldukça memnun olduğunu belirten Gül, Aslen Erzurumluyum ama burada hiç yabancılık çekmedim, çünkü aynı kültürü taşıyoruz. Erzurumun gelenek ve görenekleri neyse, Şarkışlanın gelenek ve görenekleri de aynı. Dolayısıyla Şarkışla halkı sıcakkanlı ve misafirperver diye konuştu.
     Nevin Şimşek ve beraberindeki kadınlar, ilçenin sıkıntılarını Güle aktardı. Ziyarette, BBPnin merhum genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlunun ablası Maviş Ocak da hazır bulundu. Kaymakam Gül, Ocak ile bir süre sohbet etti.
    
     -300 öğrenci kapasiteli yurt için etüt çalışması-
    
     Şarkışla Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca yaptırılacak 300 kişi kapasiteli karma öğrenci yurdunun inşa edileceği alanda zemin etüt çalışmaları başladı.
     Şarkışla Belediyesince Kale Mahallesindeki TOKİ konutları karşısında tahsis edilen 10 dönümlük arsa üzerine inşa edilecek yurtta, 150 kız, 150 de erkek öğrencinin kalacağı belirtildi.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Şarkışladan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER