Şarkışladan kısa kısa

Şarkışladan kısa kısa -Şarkışladaki camilerde, Kış geldi... Suriye için bir ekmek, bir battaniye kampanyası kapsamında, Suriyeliler için yardım toplandı -Gürünlüler, eski Kaymakamları Davut Gülü unutmadı -Şarkışlada 7 bin


SİVAS (A.A) - Kış geldi... Suriye için bir ekmek, bir battaniye kampanyası kapsamında, Şarkışladaki camilerde Suriyeliler için yardım toplandı.
     Türkiye genelinde olduğu gibi Şarkışladaki camilerde de Cuma hutbesinde, Suriyede yaşanan drama ve çadır kentlerde yaşayan insanların çektiği sıkıntılara yer verildi. Cuma namazının kılınmasının ardından, cemaatten Suriyeliler için yardım toplandı. Vatandaşlar, kampanyaya destek verdi. Şarkışla Büyük Camide Cuma Namazını kılan cemaat, kampanyaya ilgi gösterdi.
     Bu arada, ilçede faaliyet gösteren bazı sivil toplum örgütleri, Suriyeli mültecilere yardım için bir araya gelecek. Sivil toplum örgütlerince, sığınmacılar için gıda ve yiyecek toplamak amacıyla çalışma başlatılacak.
    
     -Gürünlüler, eski Kaymakamları Davut Gülü unutmadı-
    
     Gürün Ziraat Odası Başkanı Sıtkı Gökalp ve odanın yönetim kurulu üyeleri, Şarkışla Kaymakamlığı görevini yürüten Davut Gülü makamında ziyaret etti.
     Ziyaretten dolayı Gökalp ve beraberindekilere teşekkür eden Kaymakam Gül, Görev yaptığım her yer kendi memleketim, dolayısıyla biz vatandaşımızın hizmetkarıyız. Biz üzerimize düşen görevleri yapmakla mükellefiz dedi.
     Gül, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gürünlülere selamlarını gönderdi.
     Gökalp ise Gürünün ardından Manisanın Gördes ilçesine, daha sonra da Şarkışlaya atanan Kaymakam Davut Gülü unutmadıklarını belirterek, Sayın Kaymakamımız, ilçemizde görev yaptığı dönemde birçok projeye imza atmıştı. Şimdi Gürünlüler o projelerin meyvelerini topluyor. Kendisine çok teşekkür ediyor, Şarkışladaki çalışmalarında başarılar diliyoruz diye konuştu.
    
     -Şarkışlada 7 bin elektrik sayacı yenilendi-
    
     Şarkışlada 10 yıllık damga süresi dolan eski elektrik sayaçları, yeni dijital sayaçlarla değiştiriliyor.
     Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi İşletme Şefi Uğur Şahin, Abonelerimizden sayaçlarını, görevlilerin okumaya geldiklerinde rahatlıkla görebilecekleri bir yere aldırmalarını istiyoruz. Vatandaşlarımızı mağdur etmeden, onların da rızasını alarak sayaçları dışarı aldırıyoruz. Bu konuda da abonelerimizin anlayış göstermesini bekliyoruz dedi.
     Şahin, bu güne kadar ilçe genelinde 7 bin eski sayacı, yeni dijital elektrik sayacı ile değiştirdiklerini, bunun ücretini de ilk faturalara yansıtacaklarını belirtti.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Şarkışladan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER