Şarkışladan kısa kısa

Şarkışladan kısa kısa -AB Projesi kapsamında Berline giden Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri ile iş adamları, yurda döndü


SİVAS (A.A) - Şarkışla İşadamları Derneğinin İstikrarın Anahtarı KOBİler adlı AB Projesi kapsamında Berline giden Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri ile iş adamları, yurda döndü.
     Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Gültekini ziyaret eden öğretmenler ve iş adamları, geziye ilişkin bilgi verdi. Proje katılımcılarından Şükrü Tinni, Berlindeki belediyecilik faaliyetleri ve hizmetleriyle ilgili gördüklerini ve tespitlerini aktardı.
     Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Solmaz Sezen, Berlinde şehircilik ve yerleşimle ilgili çalışmaların ileri seviyede olduğunu söyledi. Kaldırım, konut ve altyapı hizmetlerinin son derece modern ve ileriye dönük olduğunu vurgulayan Sezen, Avrupanın belediyecilik çalışmaları örnek alınarak, ileriye dönük çalışma yapılmasının Şarkışla ve Türkiye açısından kazanç olacağını belirtti.
     Gültekin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisine anlatılan her konuyu dikkate alacağını belirtti.
    
     -Emniyetten iş makinesi operatörlüğü kursiyerlerine seminer-
    
     Şarkışla Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan iş makinesi operatörlüğü kursuna katılan 212 kişiye, İlçe Emniyet Müdürlüğünce dolandırıcılık ve benzeri konularda seminer verildi.
     Aşık Veysel Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salonunda polis memuru Şadi Akçal tarafından verilen seminerde, dolandırıcılık, tırnakçılık, kapkaç ve kontör dolandırıcılığı konuları anlatıldı.
     Toplum Destekli Polislik uygulamaları kapsamında verilen seminerde, trafik kurallarının önemi de vurgulandı.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Şarkışladan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER