Şarkışladan kısa kısa

Şarkışladan kısa kısa -Belediye Başkanı Gültekin, basın mensuplarıyla bir araya geldi


SİVAS (A.A) - Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Gültekin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.
     Gazetecilerle restoranda bir araya gelen Gültekin, gazeteciliğin zor ama bir o kadar da zevkli bir iş olduğunu belirtti.
     Kahvaltıdan sonra Garipler Mezarlığına giden Gültekin ve ilçede görev yapan gazeteciler, 5 yıl önce geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden AA muhabiri Kemal Erdoğmuşun oğlu gazeteci Burak Erdoğmuşun mezarını ziyaret etti.
     Şarkışla Kaymakamı Davut Gül de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla AA Şarkışla muhabiri Kemal Erdoğmuşu ziyaret etti.
     Erdoğmuşu kutlayan Gül, Şarkışla ile ilgili kamuoyunun bilgilendirilmesinde, gösterdiğiniz büyük özveri ve çabalardan dolayı sizleri tebrik ediyorum dedi.
     Erdoğmuş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, ilçede gelişen tüm olayları kamuoyu ile paylaşmanın kendisi için mutluluk verici olduğunu belirtti.
    
     -Belediye işçileri küreklerle kaldırımları temizliyor-
    
     Şarkışla Belediyesi, karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Yollara kimyasal solüsyon püskürtülürken, işçilerde küreklerle kaldırımlardaki karı temizliyor.
     Belediye Başkanı Gültekin, ilçe merkezinde karın az olmasına rağmen temizleme çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirterek, Gece hava sıcaklığı eksi 10 derecelerde oluyor, dolayısıyla buzlanma olabilir. Vatandaşımızın sağlığı bizim için her şeyden önce gelir. Onun için çalışmalar aralıksız devam edecek dedi.
    
     Muhabir: Şarkışla
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Şarkışladan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER