Şarkışladan kısa kısa

Şarkışladan kısa kısa -Şarkışlada trafik kazası: 1 yaralı


SİVAS (A.A) - Şarkışlada otomobille motosikletin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı.
     Hakan Dolmanın kullandığı ve plakası öğrenilemeyen motosiklet, Yıldırım Mahallesi 60. Yıl Spor Salonu önündeki kavşakta, Gazi Yıldırımın (66) kullandığı 58 HF 534 plakalı otomobille çarpıştı.
     Kazada motosiklette bulunan Coşkun Bıyık (24) yaralandı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından Şarkışla Devlet Hastanesine kaldırılan Bıyık, buradaki tedavisinin ardından Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.
    
     -Turnuvalar düzenleniyor-
    
     Şarkışla ilçesinde, öğrenciler arasındaki kaynaşmayı artırmak amacıyla çeşitli spor branşlarında turnuvalar düzenleniyor.
     Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, 60. Yıl Spor Salonunda başlayan masa tenisi turnuvasının açılış törenine katıldı. Gül burada yaptığı konuşmada, futbol, voleybol ve atletizm branşlarında da turnuvalar düzenleyeceklerini ifade etti. Turnuvalara ilçe, belde ve köylerdeki 15 ortaokul ve 7 liseden 554 öğrencinin oluşturduğu 95 takımın katılacağı kaydeden Gül, amaçlarının öğrenciler arasındaki birlik, beraberlik, centilmenlik ve kaynaşmayı sağlamak olduğunu vurguladı. Turnuvaların 19 Mayısa kadar devam edeceğini söyleyen Gül, öğrencilere başarılar diledi.
     Beden eğitimi öğretmenlerinin hakem olarak görev yapacağı turnuvalarda, dereceye giren takımlara kupa ve madalya verilecek.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş / Serhat Zafer
     Yayıncı: Tuba Karahan
<< Önceki Haber Şarkışladan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER