Şarkışladan Şırnaka tayini çıkan Yüzbaşı Enver

Şarkışladan Şırnaka tayini çıkan Yüzbaşı Enver Nişancı için veda yemeği verildi


SİVAS (A.A) - Şarkışla İlçe Jandarma Komutanlığı görevini yürütürken Şırnaka tayini çıkan Jandarma Yüzbaşı Enver Nişancı için veda yemeği verildi.
     Şarkışla Kaymakamlığınca Öğretmenevinde verilen yemeğe, Kaymakam Abdullah Uçgun, Belediye Başkanı Kasım Gültekin, Cumhuriyet Başsavcısı Vahit Özcan, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Alaağaçlı, Cemel Belde Belediye Başkanı Hakverdi Bulut, idari amirler ve siyasi partilerin temsilcileri katıldı.
     Yemekte konuşan Kaymakam Uçgun, Yüzbaşı Nişancının Şarkışladan ayrılacak olmasına üzüldüğünü, ancak arzuladığı bölgeye tayin olmasından dolayı da sevindiğini belirtti.
     Kendisinin daha önce Hakkari Vali Yardımcılığı görevini yaptığını ve o bölgeyi tanıdığını ifade eden Uçgun, Umut ediyorum yüzbaşım oralarda da başarıyı devam ettirecektir. Çünkü Şarkışladaki çalışmaları takdire şayandır, kendisini tanıdığımız süre içerisinde ne kadar gayretli bir komutan olduğunu hepimiz gördük dedi.
     Uçgun, Nişancıya yeni görev yerinde başarılar diledi.
     Yüzbaşı Enver Nişancı ise veda konuşmasında, Şarkışla, her jandarma rütbelisinin çalışmak istediği bir yer ve bu konuda ben kendimi çok şanslı hissediyorum. Burada görev yapmanın da mutluluğunu yaşadım dedi.
     Nişancı, Şarkışladan ayrılacak olmanın üzüntüsünü yaşadığını belirterek, Zannetmeyin ki Şarkışladan ayrılınca dostluklarımız bitecek, şunu unutmamanızı isterim, gönlümün bir köşesinde Şarkışla, Şarkışlalılar ve görev icabı çalıştığım herkesin ayrı ayrı yerleri var. Kısmet olursa mutlaka sizleri ziyarete geleceğim ve çaylarınızı içeceğim diye konuştu.
     Yemekte, Uçgun ve Gültekin, Nişancıya çeşitli hediyeler verdi.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Şarkışladan Şırnaka tayini çıkan Yüzbaşı Enver Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER