Saruhanlının dev öğrencileri 90 bin kapak

Saruhanlının dev öğrencileri 90 bin kapak topladı


MANİSA (A.A) - Saruhanlı ilçesindeki Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri, 251 Bin Dev Öğrenci projesi kapsamında, Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesince yürütülen yürütülen Tane tane kapakları toplayalım, adım adım engelleri aşalım projesine destek olmak amacıyla 90 bin mavi kapak topladı.
     Okul Müdürü Ahmet Dülger, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Manisa Valiliği öncülüğünde yürütülen ve öğrencilerin özgüven, sevgi, saygı, paylaşma, başarı gibi duygularını geliştirmeyi amaçlayan 251 Bin Dev Öğrenci projesi kapsamında, engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye temin etmeyi amaçlayan mavi kapak toplama kampanyasına destek verme kararı aldıklarını belirtti.
     Öğrencileri, öğretmenleri ve velilerinin desteği ile 4 ay gibi sürede 90 bin kapak topladığını kaydeden Dülger, Kapak toplayarak hem engellilere destek hem de çevre temizliğine katkı sağlamış olduk. Bu kapakları Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesine teslim edeceğiz. Böylelikle "251 bin dev öğrenci" projesinin de sloganı olan sizi seviyoruz ifadesini engelli kardeşlerimize göndermiş olacağız dedi.
    
     Muhabir: Muammer Kökçüoğlu
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Saruhanlının dev öğrencileri 90 bin kapak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER