SASİADtan fuar alanı talebi

SASİADtan fuar alanı talebi -Sakarya Valisini ziyaret eden SASİAD heyeti, Marmara bölgesine hitap eden bir fuar alanının şehre kazandırılması önerisinde bulundu


SAKARYA (A.A) - Sakarya Sanayici ve işadamları Derneği (SASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Bahar, Sakarya Valisi Mustafa Büyükten Marmara bölgesine hitap eden bir fuar alanının şehre kazandırılması önerisinde bulundu.
     Bahar, Vali Büyükü makamında ziyaret etti. Burada konuşan Bahar, fuar alanı eksikliğinin Sakaryaya zarar verdiğini anlatarak, Sakaryada fuar yapılabilecek bir alanın bulunmadığını belirtti.
     Şeker Fabrikası depolarında yapılan fuarın Marmara Bölgesine hitap ettiğini, İstanbul, Bursa, Bilecik, Kocaeli gibi bir çok ilin fuara iştirakte bulunduğunu söyleyen Bahar, katılımcı firmalarla birlikte tüm iştirakçilerin beğenisini kazanan ve profesyonel bir şekilde yapılan Sakarya Sanayi ve Ticaret Fuarının, maalesef fiziki mekan yokluğunun gölgesinde kaldığını savundu.
     Fuar alanı eksikliğinin olduğunu belirten Vali Büyük, Bu işin artık adını koymak gerekir. Belediyelerimizle yerel yönetimlerle bir araya gelerek bu konuyu görüşeceğiz. Bunun bir plan ve organizasyon dahilinde yapılması gerekir şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Enes Duran
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber SASİADtan fuar alanı talebi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER