Satranç takımı öğrencilerinden Yıldırıma ziyaret

Satranç takımı öğrencilerinden Yıldırıma ziyaret


MERSİN (A.A) - Mezitli Belediye Spor Satranç Takımı öğrencileri, Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırımı makamında ziyaret etti.
     Yıldırım, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, iki yıldır Mezitli Belediyesini Türkiye ve dünya şampiyonalarında başarıyla temsil eden sporcuları ağırlamaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.
     Öğrencilerin sportif faaliyetlerini gerçekleştirirken, derslerini de ihmal etmediklerini anlatan Yıldırım, Mezitliyi en iyi şekilde temsil ettiğiniz için sizleri kutluyorum. Satranç oynamak güzel bir faaliyet ancak, sizlerin esas mesleği okumak olmalı ki o mesleğiniz sayesinde Türkiyeye, sportif anlamda ve okumuş bir insan olarak faydalı vatandaşlar olabilesiniz dedi.
     10 yaş grubunda Türkiye 8incisi olan Emir Gülbeyazın velisi Kamer Gülbeyaz, Yıldırıma destekleri için teşekkür ederek, Mersinimiz satrançta potansiyel olarak önemli bir yere sahip. Mersin, satranç milli takımına en çok sporcu gönderen ilimiz. Öğrencilerimiz 1350 sporcu arasında önemli dereceler getirdiler. Siz olmasaydınız, bizler burada olamazdık diye konuştu.
     Ziyarete, Satranç öğretmeni, Milli Sporcu ve Antrenör Metin Alperin yanı sıra, sporcular ve velileri katıldı.
    
     Muhabir: Basir Gülüm
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Satranç takımı öğrencilerinden Yıldırıma ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER