SAÜde tanışma toplantısı düzenlendi

SAÜde tanışma toplantısı düzenlendi


SAKARYA (A.A) - Sakarya Üniversitesinde (SAÜ) Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler Bölümü öğrencileri için tanışma toplantısı düzenlendi.
     SAÜ Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler Bölümü Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Özkan, SAÜde alanında yetkin, çok değerli bilim adamlarının bulunduğunu belirterek, Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler Bölümü çok güzel bir bölüm. Öğrencilerin iş bulması, yetişmesi konusunda Türkiyede çok iyi konumdayız dedi.
     Yıllardan beri gönüllü olan stajı, zorunlu hale getirdiklerini vurgulayan Özkan, 8. dönemde, bahar yılında haftanın 4 günü stajlara gidilecek, bu sayede kendinizi geliştirme ve iş hayatına atılma imkanı yakalayacaksınız diye konuştu.
     Prof. Dr. Ali Seyyar ise bölüme yeni kayıt yaptıran öğrencilere, bilimin ihtimaller üzerine kurgulandığını belirterek, Bilimde iddia ve özgüven lazımdır. Kavramlar dünyamızı zenginleştirmemiz gerekir. Yabancı dil bilmeniz sizi iyi bir pozisyon kazanmanıza olanak sağlar. İleride sizden de bir cumhurbaşkanı veya bakan çıkabilir. İmkanlarınızı iyi değerlendirin. Türkçenizi geliştirin ve mutlaka bir yabancı dil öğrenin ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber SAÜde tanışma toplantısı düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER