SAÜ Endüstri Mühendisliği Kulübünden SATSOya ziyaret

SAÜ Endüstri Mühendisliği Kulübünden SATSOya ziyaret -SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul: Biz SATSO olarak üniversitemiz ile birçok ortak proje yürütüyoruz üniversite öğrencilerimize sanayinin kapılarını açtık (Fotoğraflı


SAKARYA (A.A) - Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Endüstri Mühendisliği Kulübü üyeleri, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odasını (SATSO) ziyaret etti.
     SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, burada yaptığı açıklamada, üniversite sanayi işbirliği çerçevesinde 3+1 eğitim sistemi projesini hayata geçirdiklerini kaydetti.
     SATSO olarak üniversite ile birçok ortak proje yürüttüklerine işaret eden Kösemusul, Üniversite öğrencilerimize sanayinin kapılarını açtık. Her zaman üniversitemiz ve öğrencilerimizin yanındayız dedi.
     SAÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü Başkanı Nurullah Yılmaz da kulüp olarak amaçlarının bilgi çağının en etkin öğrenci organizasyonu olmak olduğunu vurguladı. Kulüp olarak seminer, sempozyum gibi salon organizasyonlarının yanında teknik, sosyal ve kültürel geziler, eğitimler, sosyal sorumluluk projeleri geliştirdiklerini belirten Yılmaz, SATSOyla da ortak proje yapmak istediklerini vurguladı.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber SAÜ Endüstri Mühendisliği Kulübünden SATSOya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER