Seda öğretmenin adı yaşatılacak

Seda öğretmenin adı yaşatılacak -Tarsusta 11 yıl önce tren kazasında hayatını kaybeden Seda öğretmenin anısına ailesi tarafından yaptırılan toplantı salonu açıldı


MERSİN (A.A) - Tarsus ilçesinde 11 yıl önce geçirdiği tren kazasında hayatını kaybeden matematik öğretmeni Seda Küçükşahinin anısına ailesi tarafından köy okulunda yaptırılan toplantı salonu açıldı.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, Kargılı Köyü İlköğretim Okulunda yaptırılan ve Küçükşahinin adı verilen toplantı salonunun açılışında yaptığı konuşmada, elim bir kazada yaşamını yitiren Seda öğretmenin adının ölümsüzleştirildiğini belirtti.
     Küçükşahin ailesi tarafından Seda Küçükşahinin adının yaşatılması için salonun yaptırıldığını hatırlatan Demir, aile üyelerine teşekkür etti.
     Demir, daha sonra aile adına Seda öğretmenin annesi Gönül Küçükşahine plaket verdi. Bu sırada duygulanarak gözyaşlarını tutamayan Gönül Küçükşahin, Allah kimseye evlat acısı vermesin. Evladım nur içinde yatsın. Bize bu salonun yapılmasına fırsat veren Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir ve Okul Müdürü Yunus Karamıka teşekkür ederiz dedi.
     Ayrıca, Kargılı köyünde yaşayan Abdullah Yalçının anne ve babası Rabia-Ali Yalçın adına yaptırdığı fen ve teknoloji laboratuvarı da toplantı salonu ile birlikte hizmete açıldı.
     2001 yılında Adanadan Mersin yönüne giden yolcu treninin son vagonu raylardan çıkarak devrilmiş, kazada 3 kişiyle birlikte öğretmen Seda Küçükşahin de yaşamını yitirmişti.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Seda öğretmenin adı yaşatılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER