SEDAŞtan Etkin İletişim Toplantısı

SEDAŞtan Etkin İletişim Toplantısı -SEDAŞ İcra Başkanı Güven: -"Görev sahamızda yer alan resmi kurum ve kuruluşlarla SEDAŞın etkin iletişim sağlaması çok önemli"


SAKARYA (A.A) - Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ (SEDAŞ) İcra Başkanı Bekir Sami Güven, kurumun görev sahasında yer alan resmi kurum ve kuruluşlarla etkin iletişim sağlamalarının önemli olduğunu söyledi.
     Güven ve SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan, işletme bakım müdürleri, Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzcedeki il ve bölgesel sorumlularla bir araya geldi.
     Güven, her bölge sorumlusunun iletişim süreçlerini gerçekleştirirken, şirketin alt kültürüne uygun prosedürleri dikkate alması gerektiğini kaydetti.
     Güven, tüm şirket çalışanlarıyla iletişim süreçlerinin en iyi şekilde gerçekleştirilmesinde herkesin misyon sahibi olması gerektiğini vurgulayarak, şunları dile getirdi:
     "İl ve bölgesel sorumlularımız da kurumsal iletişim süreçlerini uygulayarak, faaliyetlerin yürütülmesini, birimler arasında bilgi akışını, koordinasyonu, organizasyonu ve denetimi de gerçekleştirmek üzere önemli görevler üstlenecekler. Görev sahamızda yer alan resmi kurumlar ve kuruluşlarla da SEDAŞın etkin iletişim sağlamasında sizlerin katkısı çok önemli."
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber SEDAŞtan Etkin İletişim Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER