Şehidin ismi ailesinin yaşadığı sokağa verildi

Şehidin ismi ailesinin yaşadığı sokağa verildi


İSTANBUL (A.A) - Vanın Gürpınar ilçesine bağlı Elaçmaz köyünde 18 Temmuzda arazi keşfinden dönen tapu kadastro memurlarına nezaret eden askerlere teröristlerin ateş açması sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan jandarma er Ümit Akbaşin ismi, Fatihte ailesinin yaşadığı sokağa verildi.
     Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Karagümrük Mahallesinde şehit er Akbaşın oturduğu sokağa yeni isminin yazılı olduğu tabela, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Akbaşın babası Murat Akbaş tarafından asıldı.
     Kuran-ı Kerimin okunmasının ardından konuşan Demir, tüm şehitlerin adını yaşatmak için şehit er Ümit Akbaşın adını sokağa verildiğini belirterek, Milletimiz zor şartlarda kazandığı birlik ve beraberlikle, barış ve huzur ortamını her zaman koruyacak ve karşılaşacağı güçlükleri, yine milli birlik ve beraberlik içinde çözümleyecektir. Teröre karşı tek yürek olacak, terör illeti son bulana kadar bu mücadele devam edecektir ifadelerini kullandı.
     Duygulu anlar yaşayan şehidin annesi Saliha ve babası Murat Akbaş, oğullarına karşı yapılan vefayı memnuniyetle karşıladı.
    
     Muhabir: Enez Selvi
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Şehidin ismi ailesinin yaşadığı sokağa verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER