Şehidin ismini oğlu yaşatacak

Şehidin ismini oğlu yaşatacak -Kayserinin Pınarbaşı ilçesinde Emniyet Müdürlüğüne yapılan saldırıda şehit olan teknisyen İsmail Sakının Yozgatta dünyaya gelen oğluna babasının ismi verildi


YOZGAT (A.A) - Kayserinin Pınarbaşı ilçesinde Emniyet Müdürlüğüne yapılan saldırıda şehit olan teknisyen İsmail Sakının Yozgatta dünyaya gelen oğluna, babasının ismi verildi
     25 Mayıs 2012 günü terör örgütü PKK tarafından Pınarbaşı Emniyet Müdürlüğüne yapılan saldırıda ağır yaralanan ve 14 Haziranda şehit olan teknisyen İsmail Sakının eşi Dilek Sakın, özel bir hastanede erkek bebek dünyaya getirdi. Aile bebeğe, şehit teknisyen İsmail Sakının adını verdi.
     Olayın olduğu dönemde 2 aylık hamile olan Dilek Sakın, gazetecilere yaptığı açıklamada, bebeğine şehit olan eşinin ismini verdiğini belirterek, Eşimi hatırlamak ve ismini anmak için bebeğime İsmail ismini verdim. Artık, çocuğuma her baktığımda, ismini her söylediğimde eşimi hatırlayacağım dedi.
     Hastanenin Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Operatör Dr. Nazmiye Şentürk ise, şehit İsmail Sakının eşi Dilek Sakının 3 kilo 600 gram ağırlığında bir erkek bebek dünyaya getirdiğini belirterek, Anne ve bebeğin sağlık durumu çok iyi. Bebeği çocuk doğum uzmanları muayene etti. Ailenin şehit eşi olduğundan haberdarız. Annesi bebeğe şehit eşinin adı verdi dedi.
    
     -Olay-
    
     25 Mayıs 2012 günü Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde, teröristlerce araç içindeki bomba patlatılmış, 16 kişi yaralanmış ve olayda Polis Memuru Ahmet Geben ile Teknisyen İsmail Sakın şehit olmuştu.
    
     Muhabir: Özcan Güney / Hakan Can Şahin
     Yalıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Şehidin ismini oğlu yaşatacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER