Şehit ailesine Şehadet Belgesi verildi

Şehit ailesine Şehadet Belgesi verildi -Şırnakta şehit olan Aziz Ormanın ailesini Kaman ilçesindeki evinde ziyaret eden Kırşehir Valisi Çakacak, Jandarma Genel Komutanlığının Şehadet Belgesini verdi


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, Şırnakta şehit olan Aziz Ormanın Şehadet Belgesini ailesine verdi.
     Valilikten yapılan açıklamaya göre, Kaman ilçesine bağlı Yelek beldesindeki şehidin ailesini ziyaret eden Çakacak, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından gönderilen Şehadet Belgesini annesi Dönüş Ormana teslim etti.
     Çakacak, ziyarette yaptığı konuşmada, vatanın bölünmez bütünlüğü için mücadelenin devam ettiğini belirterek, bu uğurda şehitler verildiğini söyledi.
     Devletin, her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu ifade eden Çakacak, Jandarma Uzman Çavuş Aziz Orman da, görev sırasında meydana gelen trafik kazasında şehit olmuştur. Şahadetinin ardından evladımız Aziz Orman, kutsal dinimizce en yüce makamlardan birisi olan şahadet mertebesine ulaşmıştır. Sizler de, şehidimizin milletimize ve bizlere emanetisiniz dedi.
     Çakacak, konuşmasının ardından, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından gönderilen Şehadet Belgesini Aziz Ormanın annesi Dönüş Hacı Ormana teslim etti.
     Ziyarete, Kırşehir Garnizon Komutanı Jandarma Albay Türker Yılmaz, Kaman Kaymakamı Mustafa Çiftçi ve İl Emniyet Müdürü Mustafa İncebay da katıldı.
     Aziz Orman, 21 Ağustos 2012 tarihinde Şırnakta görev sırasında meydana gelen trafik kazasında şehit olmuştu.
    
     Muhabir: Abdullah Yıldız / İsmail İçer
     Yayancı :Ömer Erim Baştimar
<< Önceki Haber Şehit ailesine Şehadet Belgesi verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER