Şehit ve gazi çocukları yararına kermes

Şehit ve gazi çocukları yararına kermes


BARTIN (A.A) - Türk Eğitim-Sen Bartın Şubesince şehit ve gazi çocuklarının eğitim giderlerine katkıda bulunmak için kermes düzenledi.
     Türk Eğitim-Sen Bartın Şube Başkanı Sezai Hangişi, Hükümet Caddesi eski belediye binası önünde düzenlenen kermesin açılışında yaptığı konuşmada kermeste eğitim çalışanları, öğretmen ve memurların hazırladığı ürünleri satışa sunduklarını belirtti.
     Etkinlikle, şehit ve gazi çocuklarının eğitim giderlerine katkı sunmanın yanında şehit ve gazilerle çocuklarının yanlarında olduklarını hissettirmeyi amaçladıklarını ifade eden Hangişi, şunları kaydetti:
     Maalesef toplumumuzda şehit ve gazilere karşı duyarlılık yeterli düzeyde değil. Biz de bu tür çalışmalarla toplumumuzdaki duyarlılığı bir nebze olsun arttırmak için çalışıyoruz. Bizim burada yaptığımız fazla bir şey değil. Onlar orada kanlarını, canlarını verdiler. Önceki hafta Ulus ilçemize gittik ve orada şehidimizin ailesini gördük. Gerçekten ateş düştüğü yeri yakıyor. Bizim yaptığımız çalışmalar, onların yaptığı fedakârlığın yanında devede kulak bile değil. Biz, vereceğimiz katkının yanında şehit çocuklarımızın kendilerini düşünen birilerinin olduğunu hissetmelerini istiyoruz
     Bartın Şehit Aileleri Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hayrettin Gencel de duyarlılıklarından dolayı sendika yönetici ve üyelerine teşekkür etti.
    
     Muhabir: Kasım Sakallı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Şehit ve gazi çocukları yararına kermes Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER