Şehitkamilde bilgi yarışması düzenledi

Şehitkamilde bilgi yarışması düzenledi


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediyesi, Etüt Eğitim Merkezlerinde öğrenim gören öğrenciler arasında bilgi yarışması düzenlendi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, üç etüt merkezinde öğrenim gören öğrencilere 5 kategoride toplam 15 soru yöneltildi.
     Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde (ŞKM) düzenlenen yarışmaya Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, sosyal tesislerde görevli öğretmen ve öğrenciler katıldı.
     Yarışmada tüm soruları doğru cevaplayan Pir Sultan Etüt Eğitim Merkezi birinci oldu. Başak Etüt Eğitim Merkezi ikinci, Yeşilova Etüt Eğitim Merkezi ise üçüncü oldu. Öğrenciler, yarışma sonunda azim ve kararlılığın anlatıldığı tiyatroda sahne aldı.
     Belediye Başkanı Fadıloğlu, yarışmada dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Rıdvan Fadıloğlu, yıllardan beri Gaziantepte bilgi yarışması yapılmadığını belirtti.
     Herkesin farklı kapasiteye sahip olduğuna dikkati çeken Fadıloğlu, şunları kaydetti:
     Kimisi matematikte kimisi ise Türkçede iyidir. Diğer taraftan iyi insan olabilmek adına hepimize çok görev düşüyor. İnsanların haklarına ve büyüklerine karşı saygılı olabilmek, ben demeden arkadaşım diyebilmek önemlidir. Yeni nesilde bunları görüyoruz. Bunların devamını da sizlerden istiyoruz. Etüt merkezleri sayesinde SBSde de büyük başarı yakalayacağınıza inanıyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Şehitkamilde bilgi yarışması düzenledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER