Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu, mahalle

ASGDden baş sağlığı mesajı


BURSA (A.A) - Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Genel Başkanı İbrahim Erdoğan, dün gece hayatını kaybeden Necati Akgün dolayısıyla baş sağlığı mesajı yayımladı.
     Erdoğan, son yıllarda üst üste acı kayıplarla sarsılan Bursa yerel medyasının bir üzüntü daha yaşadığını, gazetecilik mesleğine ve meslektaşlarına büyük emeği geçen Bursalı gazetecilerin Necati Amcası, Necati Akgünde hayatını kaybettiğini belirtti.
     Yerel basının bir çınarını daha yitirmenin üzüntüsünü yaşadıklarını kaydeden Erdoğan, şunları ifade etti:
     Ömrünü mesleğimize adeta vakfeden, Bursaya ve Bursa basınına takdire şayan hizmetlerde bulunan Necati Amcamızın vefatı, gerek Bursa için gerekse Bursa basını için çok büyük kayıptır. Bursasporun ve Uludağ Üniversitesinin kuruluşunda da büyük katkıları olan, Bursada uzun yıllar gazete sahipliği yapan, sonrasında da mesleğe, eğilip bükülmeyen bir basın emekçisi olarak hizmet eden Necati Akgünün acı kaybı, ASGD camiasını da derinden üzmüştür. Merhuma Allahtan rahmet, başta ailesi olmak üzere, dostlarına, sevenlerine ve tüm meslektaşlarımıza sabır diliyoruz. Bursa basınının başı sağolsun.
     (UMT-HRN)
<< Önceki Haber Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu, mahalle Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER