Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu, Türkiye ve

Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu, Türkiye ve Avrupa Şampiyonu olan bilek güreşçileri ödüllendirdi


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Türkiye ve Avrupa Şampiyonu olan bilek güreşçileri ödüllendirdi.
     Belediye Başkanı Fadıloğlu, düzenlenen ödül törenindeki konuşmasında, sporcularının bugüne kadar elde ettikleri başarılı derecelerden dolayı memnuniyet içerisinde olduklarını belirtti. Başarılı sporcuların ödüllendirilmesiyle ilgili yönetmelik çıkarttıklarını aktaran Fadıloğlu şunları kaydetti: Tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum. Dört arkadaşımızın da dünya şampiyonasına katılıyor olması bizim için büyük bir onur kaynağı. Bizim amacımız, öncelikli olarak Şehitkamil değil. Türkiyenin adının duyulması, ay yıldızlı bayrağımızın göndere çekilmesi, milli marşımızın oralarda okunması. Bizler sporcularımızın her zaman yanında olacağız.
     Şehitkamil Belediyespor Kulübü bilek güreşçisi Mustafa Dinleyici de sporculuk kariyerimde 7 Avrupa, 6 dünya şampiyonluğu bulunduğunu ifade etti.
     Öte yandan Şehitkamil Belediyespor Kulübünün Brezilyada düzenlenecek Vücut Geliştirme Şampiyonasında 4 sporcu ile katılacağı belirtildi.
     Konuşmaların ardından Fadıloğlu, sporculara 41 Cumhuriyet altını hediye etti.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu, Türkiye ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER