Şehitkamil Belediye Fadıoğlu:

Şehitkamil Belediye Fadıoğlu: -30 Ağustos Zaferi, Türk milletinin fedakarlığının, kararlığının ve vatan sevgisinin önemli ve anlamlı bir göstergesidir


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 30 Ağustos Zaferinin Türk milletinin fedakarlığını, kararlılığının ve vatan sevgisinin önemli ve anlamlı bir göstergesi olduğunu belirtti.
     Fadıloğlu, yayımladığı kutlama mesajında, bir milletin tarihte eşine az rastlanır bir kahramanlık örneği göstererek kazandığı Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Savaşının, Türk ulusunun sahip olduğu özgürlük ve bağımsızlık karakterini tüm dünyada gösteren bir zafere dönüştüğünü belirtti.
     Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürkün üstün savaş planı ve Türk ulusunun inancıyla birleşerek ortaya çıkan bu büyük zaferin, uzun yıllar güç koşullar altında sürdürülen askeri mücadeleyi sona erdirerek ekonomik ve sosyal alanlarda kalkınma mücadelesini başlattığını belirten Fadıloğlu, şunları kaydetti:
     Bu zaferle, sadece vatan toprakları düşmandan kurtarılmamış, ulusumuzun bağımsızlık ve özgürlüğü tüm dünyaya duyurulmuş, halkın iradesinin egemen olacağı yeni bir devlet kurma anlayışı da güçlenmiştir. Kurtuluş Savaşının dönüm noktası olan, birlik ve dayanışma içinde gösterilen çabaları hedefine ulaştıran 30 Ağustos Zaferi de Türk milletinin fedakarlığının, kararlılığının ve vatan sevgisinin önemli ve anlamlı bir göstergesidir. Milletimize büyük bir zafer kazandıran, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk olmak üzere vatanı uğrunda canlarını feda eden tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramının 90. yıl dönümünü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Zeynep Yücetaş
<< Önceki Haber Şehitkamil Belediye Fadıoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER