Şehitkamil Belediyesi yolları gece asfaltlıyor

Şehitkamil Belediyesi yolları gece asfaltlıyor


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediyesi, esnafın işini aksatmamak için asfalt çalışmalarını geceleri gerçekleştiriyor.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, uzun zamandır toz ve çamur çilesi çektikleri belirtilen Küsget sanayi esnafının asfalt isteği Şehitkamil Belediyesi tarafından karşılandı.
     Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, gece yarısı kalabalık bir ekiple asfalt çalışması yaptı. Ekipler, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlunun talimatı ile esnafın işinin aksamaması için Sanayi Mahallesi 33 Nolu caddede sabaha kadar çalışmalarını sürdürdü. Akşam saat 20.00de başlayan çalışmalar sabah 06.00ya kadar devam etti. Çalışma sonucunda cadde boydan boya yeni asfaltla döşendi.
     Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, gece yarısı yapılan çalışmaları bizzat takip etti. Çalışmaların sona ermesiyle birlikte Başkan Fadıloğlu gündüz de Küsget sanayi esnafını ziyaret etti.
     Başkan Fadıloğlunun ziyaretinden memnun olan sanayi esnafı, gece yarısı yapılan çalışmalardan dolayı Fadıloğluna teşekkür ettiler.
     Sanayi esnafı, Bizim işlerimiz aksamasın diye sağ olsun Belediye Başkanımız bütün ekiplerini gece yarısı buraya sevk etmiş. Biz açıkçası sabah caddeyi gördüğümüzde çok şaşırdık. Bizim için büyük bir sürpriz oldu. Burada işimizi yaparken çok zorlanıyorduk. Dışarıdan bir müşterimiz geldiğinde araçların girişi ve çıkışında büyük zorluklar oluyordu. Şimdi görüyoruz ki caddemiz boydan boya asfalt ile döşenmiş. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek / İbrahim Halil Çekici
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Şehitkamil Belediyesi yolları gece asfaltlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER