Şehitkamil Belediyesporda sezon hazırlıkları

Şehitkamil Belediyesporda sezon hazırlıkları


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediyesporda yeni sezon hazırlıkları devam ediyor.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamada, yeni sezonda U19, U17, U15, U13 ve U11 kategorilerinde mücadele edecek olan yeşil-siyahlı kulüpte genç futbolcular arasındaki forma rekabetinin liglerin başlama tarihinin yaklaşmasıyla birlikte her geçen gün kızıştığı belirtildi.
     2011-2012 sezonunda U19 ve U17 kategorilerinde başarılı sonuçlar elde ederek sezonu çifte kupayla kapatan yeşil siyahlı kulübün, 2012-2013 sezonunda da alt yapıda katılacağı tüm kategorilerde hedefini şampiyonluk olduğu kaydedildi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Kulüp Başkanı Musa Yıldız, kulübün geçmişten bu yana elde ettiği başarılarla Gaziantep ve Türk futboluna ciddi emekler verdiğini belirtti.
     Mazisi yıllara dayanan kulüplerin en önemli sermayelerinin alt yapıları yani öz kaynakları olduğunu ifade eden Yıldız, Bu yıl A takımımız BAL Liginde ilimizi temsil edecek. Geçtiğimiz sezon A takımıza alt yapıdan 3 futbolcu kazandırdık. Bu sezonda hedefimiz futbol şubemizde görev yapan tüm arkadaşlarımızla birlikte ileriye dönük yatırımlar yapmak. Yeni değerler yetiştirmek olacaktır dedi.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Şehitkamil Belediyesporda sezon hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER