Şehitlerimizi uğurluyoruz

Şehitlerimizi uğurluyoruz -Mersin Valisi Güzeloğlu, Pervaride askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Kızılgedikin baba evine taziye ziyaretinde bulundu


MERSİN (A.A) - Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Siirtin Pervari ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Eren Kızılgedikin (23) baba evine taziye ziyaretinde bulundu.
     Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Güzeloğlu, şehit ailesinin evi önünde kurulan taziye çadırında, baba Ergün Kızıkgediki teselli etmeye çalıştı.
     Ziyarette konuşan Güzeloğlu, şehit Kızılgedikin kendisinden önceki tüm şehitler gibi Türkiyenin birlik ve bütünlüğüne kasteden hainlere karşı verdiği mücadele sırasında Allahın rahmetine kavuştuğunu belirtti.
     Peygamberlerden sonra en yüce makamın şehitlere verildiğine işaret eden Güzeloğlu, şunları kaydetti:
     Şehitlik bir nasip işidir. Herkese nasip olmayan, kaderinde varsa bu mertebeye erişen ve eriştiği mertebede de Peygamberin yanında, sonsuz alemde cennetle müjdelenen ulu kişilerdir. Ne mutlu ki, babası da böyle bir kahramanı yetiştirmiş, annesi de böyle bir kahramanı doğurmuştur. Ne mutlu bize ki, milletimiz içerisinde böyle kahramanları ve yiğitleri yetiştirmiştir. Türk milletinin böylesi gül bahçesine girer gibi girecek kahramanlarıyla ilelebet yaşayacağının, her geçen gün daha da güçlenerek milletimizin ve devletimizin geleceğe doğru güvenle yol alacağının, altını çiziyorum.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Kerem Kocalar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Şehitlerimizi uğurluyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER