Şehitlerimizi uğurluyoruz

Şehitlerimizi uğurluyoruz -Siirtin Pervari ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Astsubay Üstçavuş Vedat Avcı, Denizlide toprağa verildi


DENİZLİ (A.A) - Siirtin Pervari ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Uzman Hava Teknisyen Astsubay Üstçavuş Vedat Avcı, Denizlide toprağa verildi.
     Avcının naaşı, Tümgeneral İlhan Özcan Kışlasındaki askeri hastane morgundan alındıktan sonra önce Hacıkaplanlar Mahallesindeki annesinin evinin önüne daha sonra ise Delikliçınar Yeni Camisine getirildi.
     Burada düzenlenen törene, şehit Vedat Avcının annesi Cemile, kardeşi Sedat Avcı ile Denizli Valisi Abdülkadir Demir, MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, AK Parti Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Bilal Uçar, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Garnizon Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
     Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından bir süre top arabasında taşınan şehit Uzman Hava Teknisyen Astsubay Üstçavuş Vedat Avcının cenazesi, Asri Mezarlık içerisindeki şehitlikte toprağa verildi.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Mustafa Dermencioğlu / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Şehitlerimizi uğurluyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER