Şehitlikte bayramlaşma

Şehitlikte bayramlaşma -Mersin Valisi Güzeloğlu: Şehitlerimizin varlığı sayesinde bu ülkede hür ve bağımsız olarak yaşıyoruz


MERSİN (A.A) - Mersinde, bayram dolayısıyla Şehir Mezarlığındaki şehitlikte tören düzenlendi.
     Vali Hasan Basri Güzeloğlu ile eşi Ayşe Güzeloğlu, şehitliği ziyaret ederek, şehit yakınları ile bayramlaştı.
     AK Parti Mersin Milletvekili Çiğdem Münevver Ökten, CHP Mersin Milletvekili Vahap Seçer, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Erol Ertan, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren ile il protokolünün katıldığı törende, şehit mezarlarına karanfil bırakılarak, dua edildi.
     Güzeloğlu, şehit yakınların sorunlarını dinleyerek, çözümü için yetkililere talimat verdi. Ayrıca şehit çocukları ile de yakından ilgilenen Güzeloğlu, Allahtan bir daha böyle acıların yaşanmamasını diliyorum dedi.
     Törende, İl Müftüsü Ali Melek, şehitler için Kuran-ı Kerim okudu.
     Güzeloğlu, gazeteciler yaptığı açıklamada, her bayram olduğu gibi bu yıl da bayramlaşma törenlerini şehitlikte başlattıklarını belirterek, Bir kez daha bu aziz vatan için hayatlarını feda eden tüm şehitleri rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Şehitlerimizin varlığı sayesinde bu ülkede hür ve bağımsız olarak yaşıyoruz. Geleceğe güçlü ve güvenli bir şekilde yol alıyoruz diye konuştu.
     Bayram öncesinde il genelinde gerekli tedbirleri aldıklarını dile getiren Güzeloğlu, Her kurum ve kuruluşumuz bayramda vatandaşlarımızın sorunsuz ve sıkıntısız bir bayram geçirmeleri için kendisi yönünden tüm gerekli tedbirleri aldı dedi.
    
     Muhabir: Veli Gürgah / Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Şehitlikte bayramlaşma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER