Selçuklu Yayın Grubu çalışanları iftarda buluştu

Selçuklu Yayın Grubu çalışanları iftarda buluştu


KONYA (A.A) - Selçuklu Yayın Grubu bünyesinde bulunan Merhaba Gazetesi, Yenigün Gazetesi, Konya Televizyonu, Furkan Fm Radyosu çalışanları, yazarları ve programcıları düzenlenen iftar programında bir araya geldi.
     Selçuklu Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan, Konya Televizyonu bahçesinde gerçekleştirilen iftar programındaki konuşmasında, tüm Selçuklu Grup çalışanlarının iftarda birlikte olmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi.
     İftar programına katılanlara teşekkür eden Arslan, Gazetemizin değerli köşe yazarlarına ve değerli misafirlerimize de bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim. Yaptığımız bu iftar ile çalışanlarımızın motivasyonunu artırmayı, onların birbirleri ile kaynaşmasını, birbirlerini daha iyi tanımalarını hedefliyoruz dedi.
     Kur-anı Kerim tilavetinin ardından okunan akşam ezanı ile birlikte iftarlar açıldı. İftarın ardından Selçuklu Yayın Grubu çalışanları, yazarlar ve katılımcılar birlikte sohbet etme imkanı buldu.
     İftar programına Selçuklu Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan, Anadolu Ajansı Konya Bölge Müdürü Ahmet Kayır, Basın İlan Kurumu Konya Şube Müdürü Özden Konur, Basın Yayın Enformasyon İl Müdürü Tuncay Karabulut, Merhaba Gazetesi Müessese Müdürü Rifat Tankut, Merhaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kerem İşkan, Konya Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Turan, Konya Televizyonu Genel Koordinatörü Sefa Özdemir ile Selçuklu Yayın Grubu çalışanları ve Merhaba Gazetesi köşe yazarları katıldı.
    
     Muhabir: İbrahim Yozoğlu
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Selçuklu Yayın Grubu çalışanları iftarda buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER