Şemdinlideki terör örgütü operasyonu

Şemdinlideki terör örgütü operasyonu -Şemdinli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tekin: -İlçe halkı olarak çatışma ortamının bir an önce bitmesini, bölgede huzur ve barışın sağlanmasını istiyoruz


HAKKARİ (A.A) - Şemdinli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Tekin,İlçe halkı olarak çatışma ortamının bir an önce bitmesini, bölgede huzur ve barışın sağlanmasını istiyoruz dedi.
     Tekin, AA muhabirine, Şemdinli-Derecik karayolunun operasyon süresince ulaşıma kapalı olmasının esnafı olumsuz etkilediğini anlattı.
     İlçe esnafın, Derecik bölgesindeki esnaf ve vatandaşların yaptığı alışveriş ile ayakta kalabildiğini belirten Tekin, şöyle konuştu:
     Derecik bölgesinde yaşayan vatandaşlarımız operasyonlar nedeniyle yolun geçici olarak ulaşıma kapatılmasından çarşı merkezinde gelip rahatça alış veriş yapamıyor. Bu da esnafımızı ekonomik yönden olumsuz etkiliyor. İlçe halkı olarak çatışma ortamının bir an önce bitmesini, bölgede huzur ve barışın sağlanmasını istiyoruz.
     Esnaf Fahir Geylan ise ilçede herkesin barış içinde kardeşçe yaşamasını istediğini bildirerek, Yaşanan olaylardan dolayı çoğu zaman kepenklerimizi açamıyoruz dedi.
     Geçen yıl ramazan ayında ve bayrama kısa süre kala ilçe merkezinde büyük hareketlilik yaşandığını vurgulayan Geylan, olaylar nedeniyle ilçede ne ramazan ne de bayram havası yaşandığını ifade etti.
    
     Muhabir: Mesut Varol
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Şemdinlideki terör örgütü operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER