Sendika genel merkezindeki silahlı saldırı

Sendika genel merkezindeki silahlı saldırı -Gözaltına alınanların sayısı 5e yükseldi -Olayda, kuru sıkıdan bozma bir tabanca kullanıldığı, 3 kişinin silahla yaralandığı belirlendi


ANKARA (A.A) - Türkiye Haber-İş Sendikası Genel Merkezine düzenlenen silahlı saldırıda, gözaltına alınanların sayısı 5e yükseldi.
     Kızılayda sendika genel merkezindeki silahlı saldırıyla ilgili soruşturma devam ediyor. Polis ekiplerinin yaptığı ilk inceleme sonucunda, olayda, kuru sıkıdan bozma tabanca kullanıldığı tespit edildi. Ekipler, olay yerinde 3 kovan buldu, üç kişinin silahla yaralandığı tespit edildi. Yaralılardan 2sinin bacağından, bir kişinin de kolundan vurulduğu belirtildi.
     Güvenlik güçleri, yaptıkları çalışmada ise olaya karıştığı belirlenen sendikanın eski yöneticilerinden Salih Dnin de aralarında bulunduğu 5 kişiyi gözaltına aldı.
     Salih Dnin daha önce yer aldığı sendika yönetiminden uzaklaştırılması üzerine dava açtığı, davayı kazanması üzerine de göreve başlamak üzere bugün sendika binasına geldiği bildirildi. Olayın ise Salih Dnin içeri alınmaması üzerine çıktığı öğrenildi.
     Öte yandan olayda, 3 kişinin de darp sonucu yaralandığı ifade edildi.
    
     Muhabir: Zafer Fatih Beyaz/Serdar Açıl-Barış Gündoğan
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Sendika genel merkezindeki silahlı saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER