Serik İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi Toplantısı

Serik İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi Toplantısı -AK Partinin Serik İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi Toplantısı, milletvekilleri ve il başkanının katılımıyla yapıldı


ANTALYA (A.A) - AK Partinin Serik İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi Toplantısı, milletvekilleri ve il başkanının katılımıyla yapıldı.
     AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, partisinin Serik İlçe Teşkilat Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada, AK Partinin kurulduğu günden itibaren her zaman yapabileceklerini söyleyen ve yaptıklarını anlatan bir parti olduğunu söyledi.
     Henüz kriz olmadığı dönemde ekonomisi iyi olan Avrupa ülkelerine gıptayla baktıklarını, 2001 yılında borcunu ödeyemez durumda olan ülkeyi yönetmeye başladıklarında önce inandık, sonra çalıştıklarını ifade eden Samani, 2001 yılından bu yana verdiğimiz sözlerin her zaman arkasında olduk. AK Partinin gerçekleştirdiği tüm projelere karşı çıkan muhalefet, son günleriniz, bu ülkenin ekonomisini batırırsınız demişlerdi. Duble yollar yapacağız, emekliye zam yapacağız, esnafın borçlarını taksite bağlayacağız, IMFye borcumuzu sıfırlayacağız, paramıza itibar katacağız dedik ve yaptık dedi.
     Dünya literatüründe Türkiyenin örnek alındığını, Ne yaptınız da ekonominizi geliştirdiniz diye kendilerine danışılır hale geldiklerini kaydeden Samani, Dünyada saygın duruma geldik. Bin yıldır bu ecdadın topraklarında yaşayan torunları olarak kendimize öz güven geldi. AK Parti ile kazandığımız bunlardır, milliyetçiliğimizdir diye konuştu.
     AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç ise AK Partinin birer ferdi olarak herkesin hayalleri olduğunu söyledi. Muhalefet partilerinin Türkiye, Antalya ve Serik için hayalleri olmadığını ileri süren Enç, AK Parti 2001 yılında yola çıkarken demokratik, ekonomisi yüksek, sosyal anlamda daha güçlü bir Türkiye hayali olan bir partiydi. Çok şükür büyük oranda bu hayallerimizi gerçekleştirdik. Şimdi de 2023 yılını hayal ediyoruz. Şimdiden hedeflerimiz için gayret göstermeye başlamamız gerekiyor dedi.
     Antalyanın 19 ilçesinden gelen her türlü talepleri değerlendirdiklerini anlatan Enç, kendisinin de elinden gelen gayreti göstereceğini ifade etti.
     Son anketlere bakıldığında diğer partiler yüzde 40larda iken AK Partinin oy oranı yüzde 54lerde olduğunu savunan Enç, Bu yüzden milletten aldığımız bu sorumluluğu yerine getirmek zorundayız. Sizler mahallenizden, ilçenizden, şehrinizden sorumlusunuz. Çünkü sizler AK Parti kadrolarısınız. Diğerlerinden farkınız budur diye konuştu.
     İl Başkanı Mustafa Köse ise AK Parti kadroları olarak vatandaşa hizmet için çalıştıklarını belirtti.
     İşlerinin hizmet üretip vatandaşın ayağına gidip, yaptıkları ve yapacakları hizmetleri anlatmak olduğunu kaydeden Köse, şöyle konuştu:
     Yaşadığımız memlekete hizmet için gece gündüz durmadan çalışıyoruz. 11 senedir iktidarda olup da vatandaşın ayağına giden, sürekli halkla iç içe olan bir partiyiz. Bunun da tek mimarı Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğandır. Milleti ve vatanı için gece gündüz demeden çalışan bir Başbakanımız var. Türkiyenin dünya vizyonundaki en büyük markası Recep Tayyip Erdoğandır. Örnek almamız gereken ve Ankara, Antalya ayağında sorunları daha kolay çözmek için faydalı olacak iki marka isim Genel Başkan Yardımcımız Menderes Türel ve Mevlüt Çavuşoğlu da göreve başlamıştır. Teşkilat olarak güç verdikçe bu önemli görevlerin daha da büyüyeceğine inanıyorum.
     Yerel seçimlerin yaklaştığını söyleyen Köse, Bu dönem Serik ilçesini, Ak belediye kadrolarına alacağız. Başbakanımız özellikle Antalya ve Serik ilçesine çok önem vermektedir. Serikte yerel seçimlerde aday adayı olacak her kişi aday gösterilmediği zaman adam gibi durmayacaksa, bizim meclisimize gelmesin. Bizim Seriki bir daha kaybetme lüksümüz yok. Bunun sorumluluğunu kimse kaldıramaz. AK Parti için çalışmayı göze alan herkese kapımız açık. Bu milletin umudu AK Parti kadrolarıdır. Bizim davamız birlik ve beraberlik içinde tek vücut olup millete hizmet etmek, vatandaşın sıkıntısına ortak olup elini sıkmak, halini hatırını sormaktır diye konuştu.
     İlçe Başkanı Ragıp Okudan da yaptıkları çalışmaları ve hedeflerini anlattı.
     Toplantıda en çok üye yapan Rüveyda Küçüke plaket verildi.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Serik İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER