Serinhisar Belediyesinden bin öğrenciye e-dersane desteği

Serinhisar Belediyesinden bin öğrenciye e-dersane desteği


DENİZLİ (A.A) - Serinhisar Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği proje kapsamında ilçedeki ilkokullarda eğitim gören bin öğrenciye Uzaktan Eğitim projesi kapsamında şifre dağıtıldı.
     İlki Atatürk İlkokulu öğrencilerine dağıtılan şifrelerin nasıl kullanılacağı öğretmen ve yöneticiler tarafından gösterildi.
     Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, giderleri Serinhisar Belediyesi tarafından karşılanan Uzaktan Eğitim şifrelerinin ilçede bulunan bin ilkokul öğrencisine dağıtılacağını belirterek, İnternet üzerinden eğitim-öğretim imkanı sağlayan e-dersane projesini öğrencilerimize derslerinde katkı sağlayacağı düşüncesi ile başlattık. En iyi yatırım insana yapılan yatırım olduğu bilinci ile hareket etmekteyiz dedi.
     Serinhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurettin Seydel de, Her öğrencimiz e-dersane sayesinde ders çalışacak, test çözecek ve kendisine lazım olabilecek tüm bilgilere buradan ulaşabilecek dedi.
     Bir yıl süresince kullanılabilecek e-dersanede, görsel ders anlatımları, etkinlikler, açıklamalı testler, çözümlü sorular, deneme sınavları, geçmiş yıllara ait sorular, yazım kılavuzu ve sözlük, öykü ve masallar bulunuyor.
    
     Muhabir: Ramazan Alkan / Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Tolga Albay
<< Önceki Haber Serinhisar Belediyesinden bin öğrenciye e-dersane desteği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER