Sevgililer Gününde de ayrılmadılar

Sevgililer Gününde de ayrılmadılar


İZMİR (A.A) - İzmirde 35 yıllık mutlu bir evliliği geride bırakan Şimşek çifti, bu yıl oldukça farklı bir Sevgililer Günü geçirdi. Kalp krizi geçiren ve kalbi duran 53 yaşındaki İsmet Şimşek, Universal Ege Sağlık Hastanesinde yapılan acil müdahaleyle hayata döndü. 14 Şubatı eşinin hastanede geçiren Güler Şimşek ise En güzel Sevgililer Günü sağlıklı ve yan yana geçirileniymiş dedi.
     Hastaneden yapılan yazılı açıklamaya göre, İsmet Şimşek (53), 14 Şubat günü sabah saatlerinde şiddetli göğüs ağrısı ve göz kararması hissetti. Bir süre şikayetinin geçmesini bekleyen Şimşek, rahatsızlığı artınca Universal Ege Sağlık Hastanesine başvurdu. Hastaneye geldiğinde kalbi durmuş olan hasta, Kardiyoloji Uzmanı Dr. Nurullah Tüzün tarafından acil anjiyoya alındı, tıkalı damarı açılarak, stent yerleştirildi. Şimşekin sağlık durumu saatler içinde normale dönerken, anjiyodan çıktığında eşiyle duygusal anlar yaşadı.
     35 yıllık evli, 2 çocuk ve 2 de torun sahibi olan Şimşek çifti, En güzel Sevgililer Günü, eşlerin bir arada ve sağlıkla geçirdikleri gündür. Biraz geç kalsaydık belki de 14 Şubat ebediyen ayrıldığımız gün olacaktı. Ama şimdi bir aradayız. Aynı gün içinde hem en kötü, hem de en güzel anlarımızı yaşadık. Ne kutlama, ne de hediye hiçbiri önemli değil. Gençlere tavsiyemiz sağlıklı ve bir arada oldukları her anın kıymetini bilsinler dediler.
     Kardiyoloji Uzmanı Dr. Nurullah Tüzün ise İsmet Şimşekin hastaneye geldiğinde kalbinin durduğunu ifade ederek, Nabız alınamıyordu. Kalp kriziyle başlayan kardiyojenik şok tablosuyla karşılaştığımızda acil olarak anjiyoya alarak tıkalı damarı açtık ve damara stent yerleştirdik. Acilen müdahale edilmeseydi hastamızı kaybedebilirdik. Hastamızın şu an sağlık durumu gayet iyi dedi.
    
     Muhabir: Hüseyin Bağış
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Sevgililer Gününde de ayrılmadılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER