Sevgiliye kalpli pide sunacaklar

Sevgiliye kalpli pide sunacaklar -Orduda bir restoran, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla kalp şeklinde hazırladığı pideleri çiftlere sunmaya hazırlanıyor


ORDU (A.A) - Orduda bir restoran, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla kalp şeklinde hazırladığı pideleri çiftlere sunmaya hazırlanıyor.
     İşletmeler, farklı sürprizlerle günün anlam ve önemine ilişkin çalışmaları tamamladı. Orduda bir işletmeci de sevgililerin birbirine yapacakları sürprizlere, kalp şeklindeki pidelerle anlam katmaya hazırlanıyor.
     Restoran işletmecisi Samet Aktaş, AA muhabirine, 3 yıl önce bu uygulamayı gerçekleştirdiklerini ve çiftlerden olumlu tepki aldıklarını söyledi.
     Özel günlerde çiftler tarafından kalp şeklinde yapılan pideye talep olduğunu anlatan Aktaş, Biz de bunun üzerine kalp şeklindeki pideye özel günlerde menümüzde yer veriyoruz. Bu pideler isteğe göre kıymalı, kuşbaşılı, peynirli, kavurmalı ve karışık ikram ediliyor ifadelerini kullandı.
     Özellikle Sevgililer Gününde kalp şeklindeki pideye rağbet olduğunu belirten Aktaş, Çiftler rezervasyonunu yaptırarak özel masalarını hazırlattırıyor. Daha şimdiden yoğun bir sipariş listesi oluştu. Biz de bu özel gün için kalp şeklinde yapacağımız pideyi onlara anı olarak sunacağız dedi.
     Aktaş, pide sürprizinin daha çok kadınlar tarafından tercih edildiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Hayati Akçay - Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Sevgiliye kalpli pide sunacaklar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER