Sevginizi bağışlarınızla güçlendirin

Sevginizi bağışlarınızla güçlendirin -Sevdiklerine hala ne alacağına karar veremeyenler için Kimse Yok Mu Derneği ve LÖSEV iyilik dolu alternatifler sunuyor


KAYSERİ (A.A) - Yaklaşan Sevgililer Günü için hala hediye olarak ne alacağına karar veremeyenlere Kimse Yok Mu Derneği ve Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) iyilik dolu alternatifler sunuyor.
     Sevgini iyilikle göster sloganıyla hayırseverlere ulaşmaya çalışan Kimse Yok Mu Derneğinin, iyilik alternatifleri arasında su kuyusu, katarakt, yetim ve öğrenci bursu bağışları bulunuyor.
     Hayırseverler Somali, Nijer, Filistin, Sudan, Kamerun, Burkina Faso ve Pakistanda yürütülen su kuyusu kampanyasına 3 bin dolar bağışta bulunabiliyor.
     Derneğin 2008 yılında Darfurda başlattığı Afrika Katarakt Kampanyasının kapsamına 2013ün başından itibaren az gelişmiş ülkelerden, Çad, Kamerun, Orta Afrika Cumhuriyeti, Senegal, Burkina Faso ve Moritanyaya da dahil edildi. Bu kapsamda ihtiyaç sahibi katarakt hastalarının tedavisi için en az 100 dolar bağış yapılabiliyor.
     Bugüne dek Filistinli, Sudanlı, Endonezyalı ve Somalili yetimlere yardım elini uzatan dernek, 2013 yılında da 16 ülkede yetimlere yönelik çalışmalar yapmayı planlıyor. Sevdiğine iyilik hediye etmek isteyenler yetim kampanyasına da 360 dolar ile katılabiliyor.
     Türkiyede de maddi durumu iyi olmayan öğrencileri burs vererek destekleyen Kimse Yok Mu Derneğinin, 14 Şubat Sevgililer Günündeki iyilik hediye alternatiflerinden birisi de öğrenci bursu kampanyası. Kampanyaya bir öğrenci için 200 lira bağışta bulunarak destek olunabiliyor.
     Derneğe Sevgililer Günü dolayısıyla bağışta bulunanlara teşekkür belgesi ve iyilik ajandası hediye ediliyor.
    
     -LÖSEV-
    
     LÖSEVden alınabilecek hediyeler arasında ise lösemi hastası çocuğu olan yaklaşık 200 annenin el ürünü kurabiye ve çikolataların yanı sıra yastıklar, hediye keseleri, sevgi çuvalları, seramik süsler ve kumaş kutular yer alıyor.
     Sevgilinizin kalbine giden en anlamlı yol... sloganıyla hazırlanan hediyeler arasında yer alan kalp şeklindeki polar yastıklar 15 liradan, özel kutulardaki kurabiyeler 19, çikolatalar 40 liradan, 60 gramlık kalp şeklindeki kurabiyeler 11 liradan, rozet, magnet ve ayraçlar 4 liradan, büzgülü keseler 10 liradan, polar çantalar 25 liradan, içerisinde keçe kalp, çiçek çocuk, kalpli kurabiye, aşk masa takvimi, kalpli bebek magnet, karton fonlu kalpli magnet ve hediyelik kese bulunan Şirin Sevgi Çuvalı 40 liradan, Kocaman Sevgi Çuvalı ise 60 liradan satışı sunuluyor.
     Kimse Yok Mu Derneğinin www.kimseyokmu.org.tr ve LÖSEVin www.ispanak.com.tr adresindeki internet sitesinden kredi kartı ile bağış ve alışveriş yapılabiliyor.
    
     Muhabir: Orhan Canbulatel / İsmail İçer
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Sevginizi bağışlarınızla güçlendirin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER