Seydişehirde 4 Element 1 Umut Çocuk

Seydişehirde 4 Element 1 Umut Çocuk projesi


KONYA (A.A) - Seydişehir Alüminyum İlkokulunun, Avrupa Birliği Comenius Projesiyle yürüttüğü, 4 Element 1 Umut Çocuk konulu proje kapsamında yurt dışından Seydişehire gelen yabancı konuklar, Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çatı ziyaret etti.
     Çat, proje ortağı Polonya, Letonya ve Bulgaristandan gelen konukları makamında kabul ederek kendisine yapılan ziyaretten memnun kaldığını dile getirdi.
     Çevre ve eğitim konularına önem verdiklerini belirten Çat, yürürlüğe koydukları tüm projelerde çevre ve insan faktörü öncelikleri olduğunu söyledi.
     Gelecek nesillere alt ve üst yapısıyla sorunsuz, yeşil ve yaşanabilir bir Seydişehir bırakma kararlılığında olduklarını vurgulayan Çat, Seydişehirde Türk kültürünün, gelenek ve göreneklerin korunması, yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması yönünde projeler başlattıklarını kaydetti.
     Seydişehir Alüminyum İlkokul Müdürü İbrahim Çetinel ise 4 element 1 Umut Çocuk projesinin çevre kirliliği olmak üzere küresel ısınma, çevreyi olumsuz etkileyen plastik ve poşet tüketimi, atık pillerin toplanması gibi konuları içerdiğini söyledi.
    
     Muhabir: Kadriye Kasap
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Seydişehirde 4 Element 1 Umut Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER