Seydişehirde 15 yeni park hizmete açıldı

Seydişehirde 15 yeni park hizmete açıldı


KONYA (A.A) - Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat 400 bin metrekare alanda 150 bin fidanı toprakla buluşturarak 15 yeni parkı hizmete açtıklarını açıkladı.
     Seydişehirin farklı bölgelerine yönelik park projeleri çerçevesinde yaptığı yeni parklar vatandaşların hizmetine sunuluyor.
     Hacı Seyit Ali Mahallesi, Yıldız Kent ve Uydu kent blokları arkasında bulunan alana Seydişehir Belediyesi tarafından yapılan park için mahalle sakinlerini memnun etti.
     Yıldız Kent ve Uydu kent site sakinleri bu memnuniyetin ifadesi olarak Başkan Abdulkadir Çata çiçek takdim etti. Yapılan her türlü çalışmayı Seydişehir halkına kaliteli yaşama kavuşturabilmek için yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Gelecek nesillere bırakabileceğimiz en önemli miraslardan biri olarak düşündüğümüz daha yeşil ve yaşanabilir bir Seydişehir için 400 bin metrekarelik alanda 150 bin ağacı toprakla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemizin farklı bölgelerinde 15 yeni parkı halkımızın hizmetine sunduk. Söz konusu parklarda 30 bin metrekare yeşil alan oluşturduk. 30 bin metrekareyi de sezon sonunda tamamlayarak 60 bin metrekare yeşil alanı halkımızın kullanımına sunmuş olacağız dedi.
    
     Muhabir: Kadriye Kasap
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Seydişehirde 15 yeni park hizmete açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER