Seydişehirde Öğretmenler Günü kutlaması

Seydişehirde Öğretmenler Günü kutlaması


KONYA (A.A) - 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Seydişehirde bir dizi etkinlik düzenlendi.
     Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başlayan etkinlikler, Belediye Düğün Salonundaki programla devam etti.
     Burada, Seydişehir Kız Teknik ve Meslek Lisesinin öğrencilerinin hazırlamış olduğu programda Kaymakam Tuncay Sonelin salona getirttiği sürpriz öğretmenler günü pastası güne damgasını vurdu.
     Öğretmenlerin çok değerli insanlar olduğunu ifade eden Kaymakam Tuncay Sonel, Törene gelmeden önce ilkokul öğretmenimi arayarak halini hatırını sordum günün kutladım. Siz sevgili gençler, öğrenciler; öğretmenleriniz sizler için çok önemlidir. Onlara saygısızlık yapmayın dedi.
     İnsan gücünü nitelikli hale getirecekler öğretmenlerdir diyen Milli Eğitim Müdürü Necip Şan; Okuduğunu anlayan, anlatabilen kendisini yenileyebilen, kendini geliştirebilen her olumlu ve olumsuz gelişmelerde payının olduğunu bilendir öğretmen. Ülkenin yaşadığı her olumsuzluklarda sadece öğretmen suçlanmamalı, olumlu olan çalışmalarda da öğretmenlerin katkısının olduğunu bilinmesini istiyorum. Bütün öğretmenlerin günü kutluyorum dedi.
     Daha sonra Seydişehirde okullar arasında açılan şiir ve kompozisyon dallarında ödül alan öğrencilere ilçe protokolü tarafından ödülleri verildi.
     2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılında emekli olan öğretmenlere Hizmet Şeref Belgelerinin verilmesinden sonra, okul öğrencileri tarafından hazırlanan şiir ve müzik dinletisi izleyenlere keyifli anlar yaşattı.
     Program, aday öğretmenlerin ant içme töreni ve Öğretmen Marşının okunmasıyla sona erdi.
    
     Muhabir: Kadriye Kasap
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Seydişehirde Öğretmenler Günü kutlaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER