Seydişehir Belediye Başkanı Çatın bayram mesajı

Seydişehir Belediye Başkanı Çatın bayram mesajı


KONYA (A.A) - Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
     Çat, Cumhuriyetin kuruluş ideallerini gerçekleştirmek için istiklal mücadelesine ulaştıran ve vatan topraklarının işgal edildiği bir dönemde düşmanlara karşı verilen onurlu mücadelenin 90. yıl dönümü olan Zafer Bayramını kutlamanın coşkusu içinde olduklarını belirtti.
     Atatürkün önderliğinde Kurtuluş Savaşının zaferle taçlandırıldığını, Türk milletinin hürriyet ve bağımsızlığını savaş meydanında dünyaya tescil ettirdiğini kaydeden Çat, 30 Ağustosun Türkiye egemenliği ve bütünlüğünün sağlanmasında en önemli başlangıç noktası olduğunu dile getirdi.
     Cumhuriyet rejimini yaşatmanın Türk milletinin ortak sorumluluğu olduğunu bildiren Çat, şunları kaydetti:
     Şanlı destanın yeni nesillere anlatılmasını vazife kabul ediyoruz. Milletimizin aynı inanç ve kararlılıkla cumhuriyetimize ve kazanımlarına sahip çıkacağına olan inancımız tamdır. Bu kutlu günde büyük zaferi bize yaşatan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını en derin saygı, sevgi ve şükranlarımızla anıyoruz.
    
     Muhabir: Kadriye Kasap
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Seydişehir Belediye Başkanı Çatın bayram mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER