Seyhan Kaymakamı Ahmet Çınara ziyaret

Seyhan Kaymakamı Ahmet Çınara ziyaret


ADANA (A.A) - AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, göreve yeni atanan Seyhan Kaymakamı Ahmet Çınarı ziyaretti etti.
     AK Parti Adana İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Yağcı, Seyhanın Adananın en büyük ilçesi olduğunu, hemen hemen bütün kamu kurum ve kuruluşlarının yine bu ilçede bulunduğunu belirterek, genç bir kaymakamın atanmış olmasının ilçeye dinamizm kazandıracağını ümit ettiğini ifade etti.
     Yağcı, Hayırlı hizmetler yapmak, vatandaşa faydalı olmak önemli. Sizin gibi genç bir kaymakamın Seyhana atanmış olması ilçemiz açısından önemli bir kazanımdır. Biz heyet olarak başarılı ve hayırlı işler yapacağınıza inanıyor, görevinizde başarılar diliyoruz dedi.
     Seyhan Kaymakamı Ahmet Çınar ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ülkemize hizmet eden büyük insanları örnek alıyor, onların tavsiyeleri ile yürüyoruz. Türkiyede çok güzel gelişmeler ve radikal değişimler olmaktadır. Vatandaşın işini kolaylaştıracak her türlü adımı atıp, layık olduğu hizmeti sunmak amacındayım diye konuştu.
    
     Muhabir: Adana / Anıl Bağrık
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Seyhan Kaymakamı Ahmet Çınara ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER