Seyyar satıcılardan zabıtaya saldırı iddiası

Seyyar satıcılardan zabıtaya saldırı iddiası -Adanada seyyar satıcıların uygulama yapan zabıtaları darp ettiği ve iki zabıtanın yaralandığı bildirildi


ADANA (A.A) - Merkez Seyhan ilçesinde seyyar satıcıların uygulama yapan zabıtaları darp ettiği ve iki zabıta memurunun yaralandığı bildirildi.
     Adana Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, zabıta ekipleri Çakmak Caddesinde kaldırım işgaline yönelik uygulama yaptığı sırada seyyar satıcılar, taş, sopa ve cam parçalarıyla saldırdıkları zabıtalar Sinan Narin ve Doğan Ereni yaraladı.
     Yaralılar Adana Devlet Hastanesine kaldırılırken, seyyar satıcılar bu kez hastaneye gelerek, burada da Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Amiri Atilla Çökükü darp etti.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Hüsamettin Topuzoğlu, Olayı duyduğumuzda hastaneye geldik. İki arkadaşımız yaralı. Bir arkadaşımız da burada darp edildi. Sürekli bu konularla muhatap oluyoruz. Bunun çözümü için gereken mercilerle görüşeceğiz. Bu saldırılar bizi yıldırmaz. Çünkü her şey Adana için ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz / Anıl Bağrık
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Seyyar satıcılardan zabıtaya saldırı iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER