SGC Yönetim Kurulu Başkanı Maturdan kınama

SGC Yönetim Kurulu Başkanı Maturdan kınama -SGC Başkanı Matur: Gazeteciler baskıyla, susturmaya çalışan şehir zorbalarının bu çirkin saldırısını kınıyoruz.


SAKARYA (A.A) - Sakarya Gazeteciler Cemiyeti (SGC) Yönetim Kurlu Başkanı Sezai Matur, gazetecileri baskı ile susturmaya çalışan şehir zorbalarının çirkin saldırısını kınadıklarını bildirdi.
     Matur, yaptığı yazılı açıklamada, Pamukovada yayın yapan Pamukovamedya isimli internet sitesinin sahibi Sefa Yaprakın bir haber nedeniyle darp edilmesini kınadı.
     Yaprakın sitesinde yayınladığı izinsiz kazı haberi ile ilgili kişilerin saldırısına uğramasını üzüntü ile öğrendiklerine işaret eden Matur, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Gazetecileri baskıyla, susturmaya çalışan şehir zorbalarının bu çirkin saldırısını kınıyoruz. Kendi ilçesinin sorunlarını duyurmak adına yeni çağın iletişim aracı internet dünyasında bir haber portalı oluşturan genç kardeşimizi yıldırmaya çalışan saldırganların adalet önünde hesap vereceklerine inanıyoruz.
     Pamukovamedya.com sahibi Sefa Yapraka geçmiş olsun dileklerimizi sunarken gazetecileri baskıyla yıldırmaya çalışan şehir zorbalarının karşılarında bizi bulacaklarını bilmelerini istiyoruz.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber SGC Yönetim Kurulu Başkanı Maturdan kınama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER