SGK Başmüfettişi Şuvak, GESİAD üyeleriyle bir

SGK Başmüfettişi Şuvak, GESİAD üyeleriyle bir araya geldi


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehire gelen SGK Başmüfettişi Sebahattin Şuvak, Nevşehir Genç Sanayiciler ve İşadamları Derneği (GESİAD) üyesi işadamları ile bir araya geldi.
     Beykonağında gerçekleştirilen kahvaltılı istişare toplantısına, Şuvakın yanı sıra SGK Nevşehir İl Müdürü Asım Göveren ile GESİAD üyesi işadamları katıldı.
     Toplantıda konuşan Şuvak, Avrupadaki krizi örnek göstererek, üretmeyen ülkelerin her an böyle buhranlar yaşayabileceğini söyledi.
     İşadamlarına çok iş düştüğünü, üretime katkı sağlamaları gerektiğini belirten Şuvak, Biz üretime katkı sağlayan Cumhuriyetin kazanımları olan kurumları özelleştirdik. Şu anda bizim ülke olarak üretmekten başka çaremiz yok. Bakın Yunanistana, onlar bunu başaramadı ve adalarını satmaya kadar uzandı. Biz de vatan topraklarımızı kaybetmek istemiyorsak üreteceğiz. Size burada çok iş düşüyor dedi.
     Çalışmayan üretmeyen bir toplumun ayakta duramayacağını kaydeden Şuvak, ülkeyi şahlandıracak, ayağa kaldıracak olanların işadamları olduğunu ifade etti.
     GESİAD Genel Sekreteri Mustafa Sözduyar da, GESİADın Nevşehirdeki faaliyetleri hakkında bilgi vererek, yurtdışı çalışmalarına ağırlık verdiklerini kaydetti.
     Nevşehirli iş adamları olarak Afrika pazarına yöneldiklerini anlatan Sözduyar, üyelerine sürekli yurtdışı gezleri ayarladıklarını ve burada ticari bağlantılar yapmalarını sağladıklarını, önümüzdeki günlerde de Fasa bir gezi düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.
     (MAS-YCL)
<< Önceki Haber SGK Başmüfettişi Şuvak, GESİAD üyeleriyle bir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER